悅滿軒

House of Joy
朋友們生日,好難得聚在一起去慶生,上網專登找了一間特色西餐廳,行完附近文青商場找了呢間西餐廳,好似上openrice都幾特別,黎朝聖一下先~🤤黎到店舖覺得環境都幾舒服,坐位都以藍色梳化靠牆身的設計,設計都幾優雅,服務態度都唔錯。🥳哈哈打開menu,當然係點個意大利飯黎食下啦有澳洲鮑魚同海鮮湯都係$248,超抵值!賣相佳,份量比想象多,鮑魚夠鮮味,海鮮湯好好飲,仲啖啖濃郁的海鮮味,真係好飲!😎💃🎊然後叫了一個比較特別的餐,叫法國冰煙三文魚配法國魚子醬 里考塔芝士,看上去好有情調,三文魚上面充滿著魚子醬仲有一塊芝士係表面,而且仲有熱情果同沙律菜做配搭,好美,真的好似藝術品,唔搭得食,但食左一啖會食上癮,真係會再來,好推薦俾大家來嘗試一下,哈哈😇🫰🏻👍👍