2017-03-30 3105 瀏覽
一班朋友出來吹水, 朋友搵左間剛翻新左的日式餐廳, 齊齊試新野  ^^餐廳安排 我地7個人坐 VIP 房, 是枱底有空間可以放腳的日式 ‘他他’ 米房, 令我地可以擁有 私人 空間, 暢所欲言, 好正呀! 最終 由7點 坐到 11點多, 吹吹4個幾鐘呀 叫了 刺身拼盤, 多款小食 & 火鍋最估不到是 飲品 好飲 仲 吾貴, 都係 28-35, 簡直是茶餐價錢呀, 抵飲!刺身拼盤 5品 - 原條池魚刺身,  劍魚腩, 帶子肥美, D鮮蝦又大又甜, 璣煮鮑魚鰻魚年糕卷 , 呢個組合我第一次食 , 無唸過咁夾。 汁煮牛舌 好入味, 正!蕃茄芝士PIZZA, 個餅底是用酥油皮架, 好正 !燒蕃薯仔好甜, 一串串上碟 ,細細粒最岩小朋友, 雞泡魚干 煙韌又不會死硬, 雞翼皮脆又多汁。在在都看到 廚師們 很用心 呢 火鍋 - 魚& 蕃茄湯底前菜 明太子沙律,日本淮生 , 第1次食, 幾得意! 火窩配料 新鮮 , 什菜盤 足料手打 3丸 - 鵝肝蝦丸, 招牌海膽墨丸 +墨汁丸 ❩ 爽口彈牙, 雪花牛肉 肥美, 大大片拖幾拖 , 入口即溶 , 牛味香濃!最估不到是 飲品 好飲 仲 吾貴, 都係 28

最終 由7點 坐到 11點多, 吹吹4個幾鐘呀

叫了 刺身拼盤, 多款小食 & 火鍋
刺身拼盤, 多款小食

鰻魚年糕卷 , 呢個組合我第一次食 , 無唸過咁夾。

汁煮牛舌 好入味, 正!

蕃茄芝士PIZZA, 個餅底是用酥油皮架, 好正 !

燒蕃薯仔好甜, 一串串上碟 ,細細粒最岩小朋友,

雞泡魚干 煙韌又不會死硬, 雞翼皮脆又多汁。

在在都看到 廚師們 很用心 呢

前菜 明太子沙律,日本淮生 , 第1次食, 幾得意!

火窩配料 新鮮 , 什菜盤 足料

雞泡魚干 煙韌又不會死硬
:like: 汁煮牛舌 好入味, 正!
:like:蕃茄芝士PIZZA, 個餅底是用酥油皮架, 好正 !:love:
雞翼皮脆又多汁
2017-03-29
刺身拼盤, 多款小食
雞泡魚干 煙韌又不會死硬
:like: 汁煮牛舌 好入味, 正!
雞翼皮脆又多汁
  • 刺身拼盤