2022-05-30 325 瀏覽
同媽咪經過大圍,佢話想食西餐,於是同佢揀左呢間食西餐嘅餐廳😚入面環境唔錯,吊燈好靚,好有格調👍🏻👍🏻餐牌有好多選擇,可以單點Main course 、二人套餐或者自選套餐等等😍😍最後我哋決定揀兩款自選套餐😋😋😋烤露笋煙肉雞卷配BB鴨蕃茄莎莎生菜包(2件) $269🧡烤露笋煙肉雞卷超豐富同足料!雞卷好有surprise😍😍雞肉好入味,而且佢入面仲包左層薄薄嘅煙肉,口感好豐富👍🏻👍🏻配搭埋啲露笋,烤得好香,味道一啲都唔輸舊雞!!🧡BB鴨蕃茄莎莎生菜包(2件)賣相好靚啊😚😚係一道好特別嘅菜式,BB鴨啲肉好嫩滑,配上新鮮爽口嘅生菜,再加上獨特嘅醬汁,味道啱啱好😋英式啤酒炸魚薯條配意式炒大蝦薯仔$259🧡英式啤酒炸魚薯條超大碟!!炸魚好大塊🤣🤣切開仲有啲煙冒出來,啱啱炸起,食落外層好脆口,唔會放到冧曬,入面啲魚肉熱辣辣,好味!仲有啲薯條好值得讚🤤👍🏻同樣炸得好脆,而且落左調味粉,少少咸同辣,超鍾意!🧡意式炒大蝦薯仔啲大蝦真係好大隻之餘仲有好多隻👍🏻👍🏻又係好足料!!大蝦咬落好滋味,加埋啲薯仔同其他配料,炒得好香😋😋🧡水果茶好好飲!!唔會太甜,而且好易入口,好啱食完飲🥳🥳

入面環境唔錯,吊燈好靚,好有格調👍🏻👍🏻

最後我哋決定揀兩款自選套餐😋😋😋

烤露笋煙肉雞卷配BB鴨蕃茄莎莎生菜包(2件) $269

🧡烤露笋煙肉雞卷

🧡BB鴨蕃茄莎莎生菜包(2件)

英式啤酒炸魚薯條配意式炒大蝦薯仔$259

🧡英式啤酒炸魚薯條

🧡意式炒大蝦薯仔

🧡水果茶
好好飲!!唔會太甜,而且好易入口,好啱食完飲🥳🥳