2024-05-26 64 瀏覽
今日同老公喺荔枝角D 2 place 行完街就打算附近食晚餐,突然唸起朋友上次介紹的一間高質西餐廳,即刻要去試吓先!餐廳位於荔枝角億利工業中心2樓,我哋去到六點多,人流唔算多,職員好快已經安排入座!我哋叫咗兩個晚餐分別是:意大利煙豬面頰肉卡邦尼意粉🌟🌟🌟🌟🌟淡淡奶油香配上咸香豬面頰肉是絕配,意粉軟硬適中,每一啖都好彈牙爽滑,是我最喜歡的口感! 燒波士頓龍蝦意大利飯🌟🌟🌟🌟🌟未上枱已經聞到濃濃的海鮮香氣,龍蝦肉開邊煎香,蝦肉Q彈爽滑,非常美味!飲品:Mixedberry smoothieChocolate 飲品唔太甜,打卡好靚甜品:提拉米蘇整體而言,餐廳食物質素非常之高,職員細心有禮,而且打卡位甚多!位於工廈區,但是見客人源源不絕,這些高質素的隱細小店,下次一定會繼續支持!

我哋叫咗兩個晚餐分別是:

意大利煙豬面頰肉卡邦尼意粉🌟🌟🌟🌟🌟

燒波士頓龍蝦意大利飯🌟🌟🌟🌟🌟

飲品:

Mixedberry smoothie
Chocolate

飲品唔太甜,打卡好靚

甜品:

提拉米蘇