2023-11-14
星期一lunch hour 去咗Beans食飯,整體而言,味道真係好好!特別要推薦佢哋嘅Set Lunch,性價比都真係幾高!特別要提一提軟殼蟹意粉同蟹肉意粉,仲可以加錢叫埋甜品或特飲。首先,講下軟殼蟹意粉。軟殼蟹炸得香脆,肉質鮮美,每一口都帶來滿滿嘅蟹香。意粉煮得剛好,夠彈牙,配上濃郁嘅蟹肉醬汁,味道更加豐富。食落去,真係一種享受!如果你鍾意海鮮同意粉,呢個軟殼蟹意粉絕對係一個必試嘅選擇。仲有蟹肉意粉,呢個都好正!蟹肉鮮甜多汁,配上意粉同醬汁,每一口都帶來滿足感。呢個蟹肉意粉真係一個非常好嘅選擇。如果你鍾意甜品,可以試吓佢哋嘅招牌甜品,不過我地lunch hour 時間唔多,唯有下次再試。而特飲方面,有多款選擇,例如特調果汁或咖啡,令你嘅用餐體驗更加完整。整體而言,Beans係一間性價比高嘅餐廳,Set Lunch味道出色,選擇多樣化。軟殼蟹意粉同蟹肉意粉都好味,每一口都帶來滿足感。加埋甜品或特飲,令整個用餐體驗更加豐富。服務亦都好好,環境舒適,令人感到放鬆。