2023-11-07 24 瀏覽
媽媽想食鐵板燒,見到呢間做特價,early dinner 只係$540位,唔洗諗,即book 季節沙律其實只要啲菜夠新鮮,簡簡單單加上芝麻醬,已經好好食時令刺身三品盛見佢一黎,件件都好厚身!真係落足本!食落即刻口感滿滿既而帶子唔單止厚身,大粒,仲好甜美 🫶🏻赤蝦大大隻,好爽口,係幸福既感覺沙巴原隻野生海虎蝦呢個好驚艷師傅既技術,燒到剛好,而且擺碟仲超靚,砌到靚靚,配埋隻碟既design ,加分! 南非活鮑魚配日式脆脆XO醬鮑魚睇佢未煮就成日想走佬 已經知佢好新鮮彈牙,有咬口得黎一啲都唔韌 而且肉身海鮮既鮮甜好濃厚 加埋佢既自家製xo醬,脆脆地又香口,係另一個層次既提昇 🤩法式鵝肝配紅酒黑醋大廚話呢款係油份比較多既鵝肝,的而且確,油份係多,不過唔係會令你反感既油膩感,相反,係好香既鵝油味,再加上黑醋造成醬汁,外脆內軟,配埋舊脆脆既法包 😍😍😍 真係好正美國頂級牛肉厚燒Medium ,因為肉都唔差,連少少鹽同漬昆布食已經好正,肉味好香!最後仲有 麵豉湯,野菜 同炒飯炒飯落左好多櫻花蝦,好香口!野菜入面竟然會有幼蘆筍,仲加左啲XO醬比我啦 🙊真係好飽 但係太好食而食哂而且食緊途中,仲送咗個鱈

季節沙律
其實只要啲菜夠新鮮,簡簡單單加上芝麻醬,已經好好食

時令刺身三品盛
見佢一黎,件件都好厚身!真係落足本!
食落即刻口感滿滿既
而帶子唔單止厚身,大粒,仲好甜美 🫶🏻
赤蝦大大隻,好爽口,係幸福既感覺

沙巴原隻野生海虎蝦

南非活鮑魚配日式脆脆XO醬
鮑魚睇佢未煮就成日想走佬 已經知佢好新鮮
彈牙,有咬口得黎一啲都唔韌 而且肉身海鮮既鮮甜好濃厚
加埋佢既自家製xo醬,脆脆地又香口,係另一個層次既提昇 🤩

法式鵝肝配紅酒黑醋

美國頂級牛肉厚燒

最後仲有 麵豉湯,野菜 同炒飯
🙊真係好飽 但係太好食而食哂

而且食緊途中,仲送咗個鱈魚乾比我哋
配埋沙律醬 脆脆地 咸香咸香 好食!

另外又要讚一讚,服務非常好
杯茶從來未試過空過 🤣 叫都無叫過
而鐵板燒最重點係席前料理,主廚每道菜會作簡單既介紹,而且attention to details 真係令我欣賞 ,因為隔離既客有小朋友,仲會好溫馨提醒佢哋小心熱同,小心有啲醬會辣辣地,好細心 👍🏻👍🏻👍🏻

整體黎講,因為佢做緊promotion,成餐性價比真係好高 🤩