2023-09-17
去開觀塘就梗係支持下小店🥰 環境充滿森林木調,空間寬敞舒適,店員好親切,食物質素都唔錯🥰 紫蘇葉梅子梳打Welcome drink💕 顏色好靚💕酸酸甜甜好開胃🥰醬油烤北海道豬腩伴烤茄子蓉•烤雞髀菇-油浸乾蔥肉•日本技豆多種食材,真係豐富✨豬腩充滿油脂,口感爽口~配車厘茄,沙律食就更加清爽啦😆原隻磯煮南非鮑魚配醬油潰三文魚籽三文魚籽一咬就爆鮮味~連彈牙嘅鮑魚一齊食,極鮮啊‼️ 仲有沙律又醒胃🥰干邑龍蝦湯龍蝦湯入面有爽口彈牙嘅大蝦,店員會即場倒~ 龍蝦湯味道好濃郁又唔會膩,質感細滑~趁熱飲好正🥰台灣日月澤紫芽紅茶今次轉左凝香烏龍茶,可以清一清口味 再食Main ~ 飲落但有柚子嘅清香✨牛肝菌水牛芝士和牛肉醬自家製意粉食落菌味好濃郁,水牛芝士奶味好香濃~~搭配好足料嘅自家製肉醬,及超掛醬嘅闊意粉🍝真係一啲都唔簡單👍🏻 有驚喜嘅好味😋杜洛克黑毛豬胺伴焦糖菠蘿,野菌西蘭花苗•香草鴨油烤薯仔豬鞍充滿光澤好誘人😍 肉味濃,口感超軟腍,油脂部份有入口即融嘅感覺🤩配料好豐富,感覺都有精心烹煮👍🏻👍🏻👍🏻焦糖朱古力焙茶慕絲蛋糕表面嗰層係焦糖,中層係朱古力,底層係焙茶✨一啖食落去味道好有層次,由甜味漸去甘味,
紫蘇葉梅子梳打
Welcome drink💕 顏色好靚💕酸酸甜甜好開胃🥰
表面嗰層係焦糖,中層係朱古力,底層係焙茶✨一啖食落去味道好有層次,由甜味漸去甘味,幾有特式😍😍😍