2020-10-05
La Viña出名Basque burnt cheesecake,loaf bread同danish!佢仲要係Cupping Room旗下品牌,信心嘅保證,店員仲好好咁介紹熱門danish!店內環境舒適,坐位唔算話好多,所以食晏就要早啲去攞位啦!danish款式都幾多仲有打卡一流嘅loaf cake最signature嘅梗係佢哋嘅basque burnt cheesecake Seasonal Fruit Danish $38今次就有提子或者士多啤梨🍓我就揀咗士多啤梨味🍓啦!士多啤梨下面有少少custard,甜甜地!丹麥酥好酥脆,咬落去有卡擦聲,裏面層次分明。🙆🏻♀️美味指數:7.45/10Basque Burnt Cheesecake (La Viña Earl Grey 3”) $48芝士味濃郁🧀,好rich好creamy! 淡淡嘅伯爵茶味環繞住口腔,好治癒! 🙆🏻♀️美味指數:7.45/10💡整體來講,性價比唔錯,而且佢嘅甜品比我想像中好食!La Viña (中環)地址🐾:中環嘉咸街23號My Central地下3號舖
danish款式都幾多
Seasonal Fruit Danish $38
🙆🏻♀️美味指數:7.45/10
🙆🏻♀️美味指數:7.45/10
La Viña (中環)
地址🐾:中環嘉咸街23號My Central地下3號舖