2021-09-24 333 瀏覽
今日去左深水埗見完客就收工,諗住順便買啲外賣返屋企加餸,咁岩比我聞到勁香嘅肉味,就行左過去,原來係間漢堡包店,話哂好耐無食burger就幫襯下啦。餐牌上有好多種包揀,我見是日推介有豚肉漢堡就揀佢先,之後叫多個和牛漢堡,兩種肉都試哂,鍾意食肉無計哈哈。之後當然有嗌埋小食啦,水牛城雞翼呢個真係唔少得。先介紹返和牛漢堡,個包有煎香過,好有心機,和牛漢堡仲係好有肉汁,牛味濃郁,用荳苗做蔬菜底,都幾健康,最驚喜係沒菜青味,成件事好balance。之後豚肉漢堡就豬肉香同攪碎之後個質感好正,同樣地保留到肉汁唔會乾身。而水牛城雞翼就夠哂大隻,份量夠,醬汁包住成隻雞翼,真係惹味到不得了。除左漢堡,佢啲小食都唔可以錯過,呢間值得過黎再幫襯過。