2024-12-13 0 瀏覽
嚟到西環去咗間食印度菜嘅 叫左個butter chicken lunch set 個lunch set 首先黎左烤雞 同洋蔥青瓜 烤雞個sauce超惹味 雞又勁嫩滑 好食到想叫一碟🤣而個主角butter chicken 亦都好出色 好好味一啲都唔辣 配埋好香脆嘅naan 好正😋😋😋小食我地叫左dahi puri 佢係出邊好脆嘅一個波咁樣裏面呢就係有啲薯仔,鷹嘴豆,一啲cream仲有酸辣醬等等 成個味道勁豐富 亦都好開胃 唔錯👍🏻🙂‍↕️另外仲叫左prawn masala 同garlic naan呢個咖喱蝦有好濃嘅香料香草等等相比起Butter Chicken係辣啲嘅,但係又係相當惹味 而蝦既份量都好多 🥹garlic naan 勁多蒜蓉喺個面度,好正🙌🏻 Overall 覺得呢間餐廳既印度菜都好出色,仲要每道菜都熱辣辣,呢樣係好值得讚!
嚟到西環去咗間食印度菜嘅

叫左個butter chicken lunch set