2025-02-18
新年約fd 聚一聚高質居酒屋餐廳裝潢風格令人感覺置身於日本好滿足既一餐牛油果山葵漬 HK$68牛油果控一定一定要食🥑🫶🏻! 一直都有人話牛油果蘸上豉油同埋芥末後就會變成三文魚😂原來係真!!又愛上了😂😂😂迷の刀五雕刺身盛合 HK$338 拼盤包括吞拿魚赤身、三文魚配三文魚籽、甜蝦、油甘魚同埋帆立貝。油甘魚腩魚肉細緻甘甜。帆立貝肉厚鮮美。肥美三文I魚配三文魚籽,滿滿魚油滲進口中,五款刺身都係好高質!三文魚層層疊 HK$138三文魚疊成一層層,份量非常之多。經炙燒後魚油更濃郁香氣,肥美嫩滑,入口即溶,再加上層芝士片,超級好味! 想再encore 😋!蟹肉味噌甲羅卷 HK$78加配薄餅 HK$16蟹殼裡滿滿濃厚既蟹膏,香氣滿滿,咸香適中,我地加配左薄餅,煙韌口感令人非常回味!明太子厚燒玉子燒 HK$78玉子燒蛋味香濃而且十分嫰滑,口感綿密鬆軟,仲要配搭埋明太子醬微微炙燒,咸香惹味。燒雞翼 HK$32雞肉嫰滑香口。蒜燒厚切牛舌芯 HK$48牛舌十分厚身😍,牛肉味夠晒濃郁,軟嫩多汁,豐富既油花,蒜燒更加香口。清酒煮白蛤鍋 HK$108白蛤肉質鮮甜冇沙,脹卜卜好飽滿!巨峰梳打 HK$52冰菠蘿燒酎
高質居酒屋
燒雞翼 HK$32
雞肉嫰滑香口。
蒜燒厚切牛舌芯 HK$48
清酒煮白蛤鍋 HK$108
白蛤肉質鮮甜冇沙,脹卜卜好飽滿!
巨峰梳打 HK$52
冰菠蘿燒酎 HK$68
超推介冰菠蘿燒酎!大大舊菠蘿非常之打卡😂,飲品味道就好似菠蘿冰,味道香濃,易入口!