餐廳: 紅橋
資訊:

2018-12-31 221 瀏覽
朋友見呢間下午茶多選擇,咁黎呢間。其實呢間無論lunch定dinner我都黎過。見其他人叫類似好吸引,一齊叫。個三文魚牛角包,其實可配沙律或薯條,不過唔想食凍嘢,所以叫薯條,點知佢話今日得薯角,唔駛講啦,薯角咪仲好食過薯條我朋友細食都食左好多囉。尤其個肉醬意粉,平時見朋友食得好少,一開始話食唔晒分比大家,結果....食晒嘅,所以唔駛講好唔好食啦掛!唯一地方細,無地方衫放袋嘅,要放後面,如坐中間就唔太理想,好在我地坐邊好D。都,明白“香港士地問題”,可以考慮加勾枱下面,好似方便少少。
見其他人叫類似好吸引,一齊叫。

煙三文魚牛角包配薯角

蝦多士配沙律