2024-08-05
黃竹坑新商場開左間燒肉店😆山洞食堂🥰顧名思義係裝修走型格嘅風格🥰如果想2人靜靜食又有舒服嘅間隔😆當然都有大枱,一家人聚會都可以👍🏻餐廳主打高質韓牛😋同地道嘅韓食😚連前菜都做得好好食👍🏻加30蚊就可以無限refill😋🌸最上等牛肋骨,牛肋骨份量好多😍勁大條😍醬汁醃得好香🤩店員幫我哋剪開然後再燒🥳多肉汁🤤🌸和牛肋眼上蓋😍雪花好靚,分配均勻🥰食落好香牛味👍🏻🌸慶州黑毛豬五花肉配生菜,黑毛豬食落唔會太膩🤤比一般五花肉香滑👍🏻包埋生菜一齊食勁正🥰🌸1++韓牛生牛肉石鍋飯,店員會先將牛肉與蛋拌勻,牛肉同配菜份量好多,餐廳用石鍋上keep到溫度,食落熱辣辣😋味道同口感都帶層次😆🌸海鮮豆腐湯,湯嘅味道好鮮味又唔算太辣,吸收哂海鮮嘅鮮味,同埋入面超足料,有大蜆,青口,大蝦等等🤩配埋飯一齊食更加滋味🤤🌸食燒肉點可以冇汽水🤗我地叫左荔枝梳打同可樂🤭荔枝梳打味道好fresh 😚
🌸和牛肋眼上蓋😍雪花好靚,分配均勻🥰食落好香牛味👍🏻