餐廳: 鮨山月
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
久違食完覺得高質•滿意嘅廚師發板近年主打ᴏᴍᴀᴋᴀsᴇ嘅餐廳越開越多 但質素參差好幾次食完之後冇滿足嘅感覺 名過於實但今次呢間食完之後一致同意 值得介紹🫡______________________________ 晚市分別有 兩款ᴏᴍᴀᴋᴀsᴇ 選擇山𝗬𝗔𝗠𝗔 < 共16品 > ʜᴋᴅ1580月𝗧𝗦𝗨𝗞𝗜 < 共20品 > ʜᴋᴅ1880______________________________ 我哋食嘅係前者 山𝗬𝗔𝗠𝗔 < 共16品 >/ 茶碗蒸し / sᴛᴇᴀᴍᴇᴅ ᴇɢɢ ᴄᴜsᴛᴀʀᴅ / つまみ / ᴇɴᴛʀᴇᴇ́/ 握り寿し / sᴜsʜɪ/ お椀 / sᴏᴜᴘ/ デザート/ ᴅᴇssᴇʀᴛ______________________________ / 吉列帶子配海膽 /師傅先將帶子沾上麵包糠 炸至半熟狀態外層香脆 中間嘅帶子依然鮮甜嫩滑再夾上微凍白海膽 最後以紫菜包起外脆內嫩 冷熱交融 鮮甜甘香 // 大 滿 足 ! 💯/ 馬糞海膽醬漬三文魚籽 /海膽非常鮮甜 色澤鮮明 入口即化配上帶鹹香嘅醬漬三文魚籽 更加有層次之餘

久違食完覺得高質•滿意嘅廚師發板
近年主打ᴏᴍᴀᴋᴀsᴇ嘅餐廳越開越多 但質素參差