餐廳: 銖記海鮮飯店
資訊:

2024-06-27 877 瀏覽
去完獸醫醫院探病之後食晚飯,叫咗四個菜,得風沙雞算好食,其他三個菜裡面D肉都係鬆肉粉太多。有個炒牛肉,我爸點,我忘記菜名,牛肉大大塊但係感覺古怪。另外我點既麻婆豆腐,橄欖菜四季豆,兩個菜裡面都有豬肉碎,但係已經用太多鬆肉粉肉質和味道大大受到影響,即是有時候太多鬆肉粉會令人感覺肉已經開始腐壞既感覺。四季豆其實炒得好好,有擭氣,但係原材料唔掂就係唔掂。旁邊食客想法一樣,聽到佢地話,除咗隻雞之外都好麻麻。雞 140 一份,豆腐四季豆 78 88 忘記啦。牛肉唔知道幾錢。同場好幾個生日派對,一個一圍,兩個兩圍。可能食特別安排既菜OK,但係臨時走入黎真係無咩好食。成個熟食中心晚上似乎佢最旺,其他幾個店我離開時候睇睇佢地桌上既菜都麻麻地樣子。跑馬地路過搵食可以避開熟食中心啦。

跑馬地路過搵食可以避開熟食中心啦。
  • 風沙雞