2010-03-24 120 瀏覽
Muffin香蕉合桃是我首選,香蕉味恰到好處,合桃又新鮮,若可以多兩粒合桃就最好了Double 朱古力味雙料朱古力,有雙重朱古味,又不是苦朱古力味,好味的muffin 不易買到藍梅味雖然沒有粒粒藍梅舖面,但餡料內有數粒藍梅,味道配合得剛好不帶果酸或者過多糖而甜味紅梅味紅梅味其實很啖,試過兩次都係覺得紅梅味似有似無,似純味蛋糕多了紅梅味,若非說明紅梅味,蒙住雙眼也吃不出是紅梅muffin曲奇Chewy chocolate 朱古力朱古力味較其他單味朱古力曲奇濃,因為其朱古力餅底加碎朱古力粒,朱古力味較豐富,係甜了些少草梅合桃白朱古力草梅味不夠特出,可能主角是朱古力,合桃很少,曲奇是半軟半脆,曲奇具豐富牛油香味白朱古力果仁白朱古力較淡可可粉(朱古力)味
香蕉合桃

Double 朱古力味