2024-10-24
▫️放假訓到自然醒再去嘆返個semi-brunch😌 灣仔呢間餐廳放滿植物,環境好舒服好有小綠洲嘅感覺~ 仲要有3層高地方好大😳 Semi-brunch就放置係2樓✌🏻▫️食飯過程中仲見到好多枱係黎慶祝生日🥳 店員會拎住結他同搖鼓一齊唱生日歌!勁好feel😆🍽️ Buffet-Brunch $498/ p.p.▫️有多款tapas、cold cuts、cheese等等,其實每樣試一款都差唔多飽😂 不過可能當日比較晏先去到,13:30入座但生蠔已經俾人拎晒🥹 店員知道之後就拎左碟蝦俾我地當補償好貼心💕 而且啲蝦好大隻仲有蝦膏架!🦐✨ Main🥩 每人可以揀一款main,要左Beef Tenderloin,塊扒幾厚身,medium rare岩岩好唔會太韌又幾juicy😋🐓 Roasted Chicken係半隻雞都幾大份,皮焗得好脆身,肉質仲好嫰滑!✨ Dessert🍰 cheesecake好香又夠軟滑,churros夠脆,點上朱古力醬簡直係我至愛🥰
🍽️ Buffet-Brunch $498/ p.p.
✨ Main
✨ Dessert