2023-12-05
最近我都係觀塘工作💼 路過時已經見到呢間非常之日系既一間餐廳已經好吸收到我星期日既夜晚 6點多啲 可能因為假期關係 人唔算好多 因為啲人唔洗返工 所以都唔洗等位就入得去個環境好舒服 好靚 令人感到好放鬆 好啱同朋友傾計,同另一伴嚟食飯😋我嗌咗一個海膽溫泉玉子赤身丼 刺身都好新鮮 完全唔會食到冷藏雪咗既味 海膽亦都好鮮甜!贊!!👍🏻👍🏻👍🏻呢杯係巨峰提子特飲🍹非常之有氣 好啱鍾意飲梳打水嘅你同時又有巨峰提子味🍇然後我朋友嗌咗一個黑松露蘆筍蟹籽蟹肉炒飯嘩 呢個都係好好味!! 鍾意食熟食嘅朋友可以嗌呢一個飯食!10分推薦!!呢個配菜係薯仔蓉,一啲都唔馬虎。 我都超級鍾意食。呢個係麵豉湯都係唔馬虎 好足料!! 一定要趁熱飲啊~ Last but not least: 甜品係屬於第二個胃!呢一個朱古力蛋糕出乎我意料之外 完全唔會係出面啲蛋糕鋪既口感 而焦糖雞蛋布甸就係好好食!可以試下連埋啲 cream 一 齊食🤭🤭 雖然好邪惡,但係真係好好食!而且店裏播放係聖誕音樂,令人感到好relax好Peaceful🤗
路過時已經見到呢間非常之日系既一間餐廳
呢杯係巨峰提子特飲🍹
非常之有氣 好啱鍾意飲梳打水嘅你
同時又有巨峰提子味🍇
然後我朋友嗌咗一個黑松露蘆筍蟹籽蟹肉炒飯
呢個配菜係薯仔蓉,一啲都唔馬虎。 我都超級鍾意食。
呢個係麵豉湯都係唔馬虎 好足料!! 一定要趁熱飲啊~
呢一個朱古力蛋糕出乎我意料之外
完全唔會係出面啲蛋糕鋪既口感
而焦糖雞蛋布甸就係好好食!