2024-09-17 413 瀏覽
又同同事出去食好東西,呢間拉麵店成日經過都好多人排隊今日人少少就一齊嚟試吓!🍽️ 牡蠣沾汁麵今期期間限定係蠔汁拉麵,所以揀咗個牡蠣沾麵試下😋平時沾麵揀咗適中麵條去沾汁,個麵質感剛剛好,配埋熱辣辣同超濃生蠔🦪湯汁!入口大讚個湯汁好有蠔味🤤仲好濃厚!蠔味濃啊~~~跟住再試試個蠔~~~燒到好鮮甜勁好味啊🤤🍽️ 海老拉麵食完沾麵,當然要食返個湯嘅拉麵,我哋叫咗呢個出名嘅海老沾麵試吓🦐個湯汁又係好鮮味,一口拉麵配個汁,鮮蝦味極濃真係好正,雖然我個人來講比較鐘意食沾麵🤪但呢個拉麵都有濃濃嘅鮮味!🍽️ 唐揚炸雞同事一開始驚唔夠飽,飽眼闊肚窄叫多咗個小食😋聽講得旺角分店有炸雞食😋所以即刻叫咗來試試真身!一口咬落去仲有啲肉汁流出來,好有雞味🤤又又真係炸得幾好,感覺唔太熱氣😂值得一試!🍽️ 白桃烏龍冷泡茶 & 桂花烏龍冷泡茶啲湯頭咁濃😋所以我哋都叫咗兩支烏龍茶味清清喉嚨,真係好好清新解渴🤤冰涼嘅烏龍茶配熱辣辣拉麵🍜絕配!

🍽️ 牡蠣沾汁麵

🍽️ 海老拉麵