2024-11-10 178 瀏覽
恭喜Lisboy又完成一個Task🎉完咗又即刻搵間好嘢食🤤呢間出色日本小店好特別,仲有榻榻米坐,大量空間比Lisboy活動😂呢度仲有好多丼飯食,又係啱晒Lisboy☺️🍽️ 野菌照燒雞肉忌廉汁意粉呢個日式照燒雞Crossover西式carbonara嘅忌廉汁意粉真係不得了,呢間出名食日本嘢嘅餐廳,照燒雞燒到外脆內軟多汁,味道出色就必然,估唔到個忌廉汁意粉都夠特別,同照燒雞加埋大量柴魚絲配合得好夾🤤🍽️ 牛肉壽喜燒丼Lisboy對牛肉飯係冇得抵抗,今次都係叫咗一個牛肉壽喜燒丼🤤呢個丼啲牛肉大大塊,用壽喜燒燒到入晒味,啱晒我地呢啲懶人,唔使慢慢燒都係食到壽喜燒嘅滋味☺️加上每一片牛肉都好有肉味,香煎好香口😆Yummy~🍽️ 醬油七味雞皮餃子晚餐Menu仲有好多小食可以揀我哋今次就試咗呢個雞皮餃子,真係幾難忘,一上枱就要即刻食,因為雞皮炸到脆卜卜,個餡仲有大量嘅肉汁喺個口度滋味無窮🤤🍽️ 黑松露蘑菇忌廉湯 + 甜品 + 特色檸檬茶/咖啡叫每個主菜都可以加錢升級套餐,包括黑松露蘑菇忌廉湯、一件柚子蛋糕同埋嘢飲🥰咁抵當然咩都要試吓,Lisba最愛黑松露,呢個黑松露蘑菇忌廉湯又香濃鮮味,重重嘅黑松露味仲好Cr

🍽️ 野菌照燒雞肉忌廉汁意粉

🍽️ 牛肉壽喜燒丼

🍽️ 醬油七味雞皮餃子

🍽️ 黑松露蘑菇忌廉湯 + 甜品 + 特色檸檬茶/咖啡
叫每個主菜都可以加錢升級套餐,包括黑松露蘑菇忌廉湯、一件柚子蛋糕同埋嘢飲🥰咁抵當然咩都要試吓,Lisba最愛黑松露,呢個黑松露蘑菇忌廉湯又香濃鮮味,重重嘅黑松露味仲好Creamy!食完飯仲有件柚子味蛋糕🍰柚子味酸酸甜甜,夠晒清新好味,平啲套餐仲可以揀特色檸檬茶🍹

🍓 士多啤梨波子汽水鮮奶
而我再加錢揀咗一杯士多啤梨多謝小鮮奶,上檯時個樣好靚,好精緻,又係酸酸甜甜,開胃得來又滋味😋下次來都一定要試吓佢哋嘅特色嘢飲,夠晒特別!