2019-08-13 470 瀏覽
喺銅鑼灣想食不點心又唔想茶樓,呢度係一個好選擇呢度喺鵝頸街市口,近電車路嗰邊,喺時代嗰邊穿出去就係了~一路食嗰時都見倒有好多外賣單😂 有apps嗰d亦都有自取呢度D點心同其他野食都好食,難怪有咁多人食。個蝦餃好靚,大細適中,個皮薄薄地(小編好唔鍾意食倒厚皮嗰d),但又唔會穿,好好個蝦好新鮮彈牙,唔會好油,好食!小編鍾意食抄手,呢度有就梗係要叫黎試下!我地叫左少辣,個辣度可接受,唔算太辣,啱D食到微至少辣嘅人。入面有菜有肉,唔油但好香口,個皮厚度適中,又係推介嘅~XO醬唔會辣,夠香口,D菜苖好多好新鮮,D蝦都係,個皮亦都係薄薄地咁,成個餃好足料,好滿足 呢個腸粉幾新奇,入面包左蝦春卷,又軟又脆咁,口感幾得意。個腸粉皮冧冧地,包實個春卷個皮都唔會冧左,幾好。入面D料都好足同新鮮,值得一試。估唔到D菜咁大碟,先 $22😂除左大碟仲好新鮮同好靚,就咁睇相都睇得出佢幾靚,真係平靚正!個雞飯好香,黎到熱辣辣,好新鮮。D雞都幾滑,成個飯份量都幾多下。比 menu 大家參考下,見到個價錢都好親民,份量亦都比得好足,支持支持
喺銅鑼灣想食不點心又唔想茶樓,呢度係一個好選擇

呢度喺鵝頸街市口,近電車路嗰邊,喺時代嗰邊穿出去就係了~
一路食嗰時都見倒有好多外賣單😂 有apps嗰d亦都有自取

呢度D點心同其他野食都好食,難怪有咁多人食。

個蝦好新鮮彈牙,唔會好油,好食!
一哥傳統蝦餃

小編鍾意食抄手,呢度有就梗係要叫黎試下!
入面有菜有肉,唔油但好香口,個皮厚度適中,又係推介嘅~
麻辣炒手皇

XO醬菜苖餃

呢個腸粉幾新奇,入面包左蝦春卷,又軟又脆咁,口感幾得意。
個腸粉皮冧冧地,包實個春卷個皮都唔會冧左,幾好。
入面D料都好足同新鮮,值得一試。
春風得意腸

估唔到D菜咁大碟,先 $22😂
白灼靚菜心

個雞飯好香,黎到熱辣辣,好新鮮。
D雞都幾滑,成個飯份量都幾多下。
原籠雲耳滑雞飯

一哥傳統蝦餃