餐廳: Dim Sum Library
資訊:

2019-04-25 1462 瀏覽
小編今日中午去左試呢個,本來對呢間野感覺一般,始終都系d鬼佬中餐FEEL甘,但難得朋友仔過黎金鐘,就試下渠啦。本身唔期望會好好味,但竟然就系出乎意料之外既正,確實渠地既點心較重口味,但小編系重口味人士所以都無妨,另外渠地既點心都既特別,例如酸菜春卷,以為伏伏地,結果竟然幾OK WOR,仲有渠既響鈴炸兩都非常唔錯,我地仲有叫一個大澳蝦醬生菜煲,系非常之甘惹味既,反而個鵝肝熏蛋就極一般,可以不用試,實在,唔好味,得個咸字。黑松露蝦餃不過不失啦,但唔係話MUST EAT ITEM囉!
大澳蝦醬生菜煲
響鈴炸兩
黑松露蝦餃
鵝肝熏蛋
酸菜春卷
題外話/補充資料: 不過提提大家可以就早兩三日BOOK台,當然WALK IN都多數有位但限時1個小時,小編眼見附近既食客又傾下計又食下野好快一個小時就過,又被催交台,如果大家想慢慢食下野詳談,呢度絕對不是一個好選擇。
2019-04-17
大澳蝦醬生菜煲