2018-02-06 524 瀏覽
今晚同老婆去西九龍中心買野,見好耐無食Pizza Hut咪順便就入去食晚餐啦,原來而家二人套餐都要成二佰幾三佰蚊。但我入黎嘅時候明明見到有個人話晚餐好抵食嘅,於是我就問侍應係咪有晚餐架,佢先慢慢再攞比我,原來佢地收起啲平價晚餐牌,焗人叫貴價餐,認真唔要得呀。呢個就係「被收起」嘅晚餐menu啦,有1個意粉、1個湯或沙律同1杯飲品最平$70個餐,都真係幾抵食嘅。湯有兩個選擇,意大利菜湯及蘑菇忌廉雞湯。我揀左呢個日式咖哩脆雞拼雞棒飯,咖哩唔太辣,雞棒味道唔錯。黎食pizza hut就緊係要叫番個pizza先似樣嘛,老婆就揀左呢個超級至尊迷你必勝批,份量不多,切開得4件,女士就剛剛好,男士就應該唔夠飽了。飲品除左奶茶、檸茶果啲,都仲有幾款特飲係唔駛加錢嘅,我地揀左紅莓夢幻同柚子熱情。特別一提,如果揀汽水的話,仲可以免費添飲一杯架。最後埋單前見到另一檯客又係問佢地攞晚餐menu佢地先攞出黎,其實駛唔駛做到咁呀

呢個就係「被收起」嘅晚餐menu啦,
有1個意粉、1個湯或沙律同1杯飲品最平$70個餐,
都真係幾抵食嘅。

湯有兩個選擇,意大利菜湯及蘑菇忌廉雞湯。

日式咖哩脆雞拼雞棒飯

我揀左呢個日式咖哩脆雞拼雞棒飯,咖哩唔太辣,雞棒味道唔錯。

超級至尊迷你必勝批

黎食pizza hut就緊係要叫番個pizza先似樣嘛,
老婆就揀左呢個超級至尊迷你必勝批,份量不多,切開得4件,
女士就剛剛好,男士就應該唔夠飽了。

飲品除左奶茶、檸茶果啲,都仲有幾款特飲係唔駛加錢嘅,

日式咖哩脆雞拼雞棒飯
超級至尊迷你必勝批