天寒地凍嘅情況下,嚟到荔枝角,我對於荔枝角就一啲都唔熟悉,行咗好耐先至見到有呢一間漢堡包店,所以就二話不說咁樣入咗去揀兩個唔同嘅包。今次分別嗌咗一個炸魚柳漢堡,同埋一個牛肉漢堡。呢兩款漢堡比較起來,我比較喜歡食炸魚柳漢堡,今日佢係新鮮炸,而且佢個魚柳仲係好亂好滑,同埋佢有兩款醬汁,包括千島醬同埋沙律醬,所以對於鍾意醬汁嘅人士來講係好好味。而另外嗰款牛肉漢堡就比較普通咗啲,而且價錢亦唔算便宜。另外我哋發現咗原來唔同包轉套餐嘅價錢都有唔同🥶🥶今次我哋只係加咗一個包轉套餐,而收錢嘅時候收銀員就問我哋邊款包加做套餐,而我哋係冇乜留意價錢嘅情況底下就講咗牛肉漢堡加錢轉套餐。但係我哋後尾先發現原來,炸魚柳漢堡轉套餐只係加$15,但係牛肉漢堡轉套餐係要加$17🥶🥶 店員從來都冇提過我哋原來兩款包轉套餐係會有唔同價錢,呢樣嘢係我覺得比較做得差嘅。同埋其實套餐都只不過係有薯條同埋可樂,唔明點解兩款唔同嘅包要加唔同嘅價錢🥶🥶🥶🥶🥶🥶

而另外嗰款牛肉漢堡就比較普通咗啲,而且價錢亦唔算便宜。
另外我哋發現咗原來唔同包轉套餐嘅價錢都有唔同🥶🥶