究極堂價錢💲: $218/ $138/ $78/ $48/ $68好味程度😋: 4/5服務🍴: 4.5/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 4/5回頭率😚: 4/5-被佢哋的魚生飯吸引來了,估唔到幾有驚喜。而我地有帶蛋糕去都唔洗切餅費。店員態度非常熱情,我同朋友都話佢地好搞笑,服務好好👍🏻 餐牌上選擇都幾多,同傳統日本餐廳唔同,有d菜式新式d或者fusion d。-✅✅究極丼。刺身款式多之餘,每樣大部分都係2件的,2個人食都唔怕要爭🤪 油甘魚、三文魚、帆立貝都厚切。赤海蝦大隻又新鮮,鮮甜,肉質小小黏又彈牙,好食!仲有好多三文魚籽、海膽、吞拿魚蓉。三文魚籽唔腥,海膽望都知新鮮,色澤夠橙🤩吞拿魚蓉又好好撈飯。再加小小紫菜脆脆口感會多d。-✅✅究極炎之丼。呢個都好豐富,全部魚生都係火炙過的,啱晒唔中意生野的人!同埋燒過陣香味同魚油味都出好多!所有刺生同上面一樣厚,係少左d款。三文魚、油甘魚、赤蝦、帆立貝、左口魚群邊都係一向的味道😋特別係有pat豆腐蟹黃醬,少少類似沙律醬咁,但用豆腐做無咁肥🤣不過食落去一開始唔係好知咩來。-✅✅明太子玉子燒。呢個玉子燒好食在比平時的來得要嫩。蛋皮入面仲係保持到充
究極堂
好味程度😋: 4/5
服務🍴: 4.5/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 4/5
回頭率😚: 4/5

✅✅明太子玉子燒。呢個玉子燒好食在比平時的來得要嫩。蛋皮入面仲係保持到充滿蛋汁的流心玉子燒,好濕潤🤭明太子醬加蛋入面的芝士,好邪惡又好食🤤仲有好多蟹子!

✅4重芝士炸蝦卷。入面係正常的蝦卷。好食在面頭有滿滿的芝士,同埋火炙過😌個卷入面都有包埋芝士架。

🆗京蔥地雞芝士忌廉汁。炸雞有4大舊,入面都嫩既,肉質滑的。可惜係炸粉有d厚,有d分離,同埋個皮淋埋汁就變得好腍。味道上因為有洋蔥、椒等配菜,所以個啲青椒的味仲大過芝士😩 我唔鍾意🫑。

d魚生飯性價比係幾高,就算要$218個個有成10款魚生都好值得。其他小食反而正常d,飯一定要叫!