2016-08-02
最近人人玩隻hit爆既手機game 當然我同小胖男友都唔執輸有玩埋一份啦 而剛過去既星期六我地就去左九龍公園捉小精靈玩呢個game真係要用幾多energy 玩完一輪勁肚餓 心思思想食日本野 誓要補充返流失左既卡路里於是乎同小胖男友行左去離九龍公園不遠既阿士厘道搵下有咩好野食係咁肚餓既時候 畀我地搵到鳴fusion有放題食 立即開餐喇餐廳應該開左唔係好耐 裝修新淨企理 有一個半開放式廚房 客人可以清楚望到刺身櫃肚餓既我地拿拿聲點左刺身 壽司 串燒 天婦羅等刺身種類唔少 有三文魚, 鮑片, 榮螺片, 馬刀貝, 甜蝦, 希靈魚, 八爪魚, 仲有幾款魚刺身 同 玉子最愛吃貝類海產既我 覺得榮螺片同馬刀貝真係超爽超甜連小胖男友都極度like馬刀貝既口感 三文魚都好新鮮, 爽口肥美 另外甜蝦大大隻 兩round刺身都令我地非常滿意而壽司方便一d都唔馬虎 以放題黎講 質素可算中上 蜜桃花之戀估唔到咁夾 咁好味 其他壽司 例如北寄貝 火炙帶子亦食得出用料係新鮮貨色 另外沙律腐皮船都係好味之選串燒亦係另一樣賣點 鹽燒雞翼燒得岩岩好 好香 唔會過咸煙肉車厘茄更係無得輸燒粟米,燒菠蘿都好juicy值得一讚
肚餓既我地拿拿聲點左刺身 壽司 串燒 天婦羅等
值得一讚係佢既燒海蝦 比平日店舖既size大好多
鳴fusion既飲品同雪糕都係自助任食既 好開心呢度有得飲碧泉檸檬茶同蜜桃茶 仲有道地巨峰提子汁
雖然小店唔大 但感覺親切亦坐得舒服 有機會會再黎