2022-07-27
🖤🍔【 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫’𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 𝐅𝐨𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 】🍔🖤 ⋄—————⧫♟⧫—————⋄𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫’𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 𝐅𝐨𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 採用本地每天即製麵包,漢堡扒則使用100%美國安格斯牛肉及澳洲和牛,脂肪更低,牛味更濃,very juicy!⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄今日嚟到啟德分店,由地鐵站行過嚟都算近,好方便。店內裝潢走簡約水泥風,型格的感覺。🦆鵝肝安格斯漢堡🐂( $148 )自選漢堡配料:🍄黑松露醬(+$15)揀咗店內嘅Best Seller之一,有齊鵝肝同安格斯漢堡扒,一次滿足兩個願望!我仲另外加咗黑松露醬,勁香濃,絕對冇揀錯🤩🤩鵝肝煎香,油香四溢,安格斯牛肉漢堡扒都好juicy,配埋菜苗、半溶化嘅芝士,真係太邪惡。⋄加配套餐:(+$33)🍠番薯條 及 🥤罐裝汽水加$33就可以有套餐,番薯條份量好多,炸得金黃香脆,甜甜嘅味道,好鍾意食。⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄📍地址:九龍城啟德沐泰街9號嘉峯匯地下5號舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #
—————⧫♟⧫—————
┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄
⋄
今日嚟到啟德分店,由地鐵站行過嚟都算近,好方便。
店內裝潢走簡約水泥風,型格的感覺。
🦆鵝肝安格斯漢堡🐂( $148 )
自選漢堡配料:🍄黑松露醬(+$15)
⋄
加配套餐:(+$33)
🍠番薯條 及 🥤罐裝汽水
┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄
📍地址:九龍城啟德沐泰街9號嘉峯匯地下5號舖
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instafood #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #hkiger #hkigers #ilovesharingfood #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #discoverhk #ccrreami啟德 #ccrreamiburgersfriendforever #burger #hamburger #burgersfriendforever @burgers_friend_forever