2023-01-19 899 瀏覽
今次嚟到尖沙咀,朋友介紹R&B呢間西餐廳,餐廳門口有啲似工廈,如果唔係朋友推介,都唔會搵到佢,佢啲飲品可以比8-9分😋,但係啲嘢食,3-4分😮‍💨Pineapple Mojito👍有特色,壼上,杯裏便有兩舊菠蘿冰,唔會令到味道變淡,10分值得一讚⭐️👍,又唔會太甜。飲到好清新嘅菠蘿味😽蒜香松露薯條😮‍💨聽講蒜香松露薯條喺呢度必叫,蒜香配上松露,簡直一流,薯條更加可以選擇粗薯條或幼薯條🍟份量都好多👍👍可惜剛開始食還好,點知食到一半,就已經覺得好鹹,食到差唔多最後,還是要放棄濃蝦汁蟹肉意粉濃蝦味好重,齒頰留香,揮之不去,每條意粉都包裹着濃蝦醬汁😏😏蝦亦都系好爽口但係又係越食越鹹😣😣😣濃代表鹹?牛油果三文魚薄餅🤮又係劣食之最之一🤢🤢🤢,塊皮好似完全無烤過甘,似麵包與麵團之間既質地😰😰賣相都唔好睇,似求求其其烤完(未烤完)就放幾舊野就拎出黎賣?!絕對唔值呢個價錢👎🏻👎🏻

Pineapple Mojito👍
Pineapple Mojito

蒜香松露薯條😮‍💨
蒜香松露薯條

濃蝦汁蟹肉意粉
但係又係越食越鹹😣😣😣濃代表鹹?
濃蝦汁蟹肉意粉

牛油果三文魚薄餅🤮