(非會員)
2009-01-02 222 瀏覽
近年尾工作量大增,收工要搵D節目輕鬆一下,有朋友提議去沙田麗豪內的"Scene",貪佢地有現場樂隊組合,聽歌之餘又有o野食有o野飲,於是約埋三五之己向Scene出發.Scene感覺唔似一般酒吧,地方寛趟,裝修以湖水藍為主,唯一唔鍾意佢地D吧枱似餐枱多個吧枱jet!!餐牌好照顧唔同顧客需求,有簡單小食如:美式脆炸雞件, 意大利芝士條, 洋蔥圈...肚餓咩又有沙律,湯,主菜同甜品,多元化選擇,感覺上似去o左間餐廳多個酒吧.點o左個~野菌忌廉湯,芝士漢堡飽配黑松露菌燒汁,野菌湯份量夠大,菌味香濃,正合鍾意飲湯o既我,漢堡飽OK,伴多個黑松露菌燒汁可以多個sauce食唔係淨食茄汁,夠細心的配搭.9點loo~開show,有歌聽,3名外籍女子組合,唱得唔錯,好有氣氛,聽Bar waitress講,佢地好受歡迎o架..整體來說,成晚大家都玩得好開心,Bar waitress平易近人,下次必定再來.