2023-07-28 81 瀏覽
行完SOGO,發現左呢間隱世餐廳,見網上對SET DINNER評價唔錯, 而且裝修都好有日式風味,於是入去試試。❤美國頂級黑安格斯牛肉西冷配黑松露薯蓉及時令蔬菜❤搭配著時令蔬菜&黑胡椒醬汁,入口即化,帶來濃烈的牛肉風味。❤是日餐湯 野菌忌廉湯❤湯汁滑順濃鬱,野菌的香氣和忌廉的濃郁味道完美融合,讓人回味無窮。特別是湯汁口感豐富,感受到滿滿的層次感。❤田園沙律❤清爽可口,搭配著時令蔬菜、水果和堅果,讓人感受到豐富的口感和層次感。沙律醬汁酸甜恰到好處。❤時令活青口大蝦配龍蝦濃湯汁意粉❤青口大蝦新鮮美味,搭配著龍蝦濃湯汁和意粉,讓人感受到滿滿的海鮮風味。❤自家製麵包布甸配雲呢拿籽忌廉醬❤都好正,又香又鬆軟。還要一提呢間店舖裝修環境都唔錯,清酒全部都好容易入口,唔會搶喉,坐落感覺都好有氣氛!