2K
2024-06-05 79 瀏覽
呢間位於牛頭角站同觀塘站中間嘅麵包店 除咗傳統嘅港式麵包 仲有啲特色麵包選擇🤟🏻 店舖小小 五臟俱全 麵包師傅喺後台整麵包👨🏻‍🍳 出爐嘅麵包放喺前台 每個面包都脹卜卜🔮 用上高級日本麵粉 天然酵母 新鮮牛油 濕潤之餘 仲好軟熟☺️ 每一件都好有份量🤯 買咗幾件同同事一齊分享😚下次我要試新鮮出爐蛋撻😎-🍠甜薯包 $18蕃薯造型好可愛😂 麵包入面有好多蕃薯蓉 清甜之餘仲啖啖肉 同事好鍾意😆-🥟餐肉粒蛋沙律餃子 $16最鍾意呢個包 餃子外形吸引到我 入面有餐肉粒蛋沙律 好似食緊雙拼三文治嘅麵包版 仲要唔多醬 岩哂我 好好味😍-🧀明太子芝士條 $12經典芝士條加上明太子醬 淡淡明太子香味 good呀👍 -🫘宇治抹茶紅豆忌廉包 $18好多餡料 輕身忌廉加上紅豆蓉 甜度好足夠 鍾意食甜包嘅朋友 一定要試呢個😌-🥤玫瑰拿鐵 $30醒神啡 咖啡香滲出玫瑰香 掃走Blue Monday🥰

🍠甜薯包 $18
🥟餐肉粒蛋沙律餃子 $16