平日7pm來到, 唔駛等位就可以入座, 睇下個menu, d野食影得好靚, 我地點左一碗豬骨湯拉麵($48), 日式豬扒飯配紫菜湯鳥冬, 日式沙律同漬物($88), 炸豆腐($38)豬骨湯拉麵用上好大個碗, 另上小小蒜泥, 呢倨豬骨湯底比較淡口, 無咩豬骨湯味 好奇怪係啡色, 而唔係奶白色??!! 另有兩片好肥的日式叉燒, 味道麻麻, 另配上蔥花同筍, 拉麵尚算爽口, 整體只係僅僅合格日式豬扒飯配紫菜湯鳥冬, 日式沙律同漬物, 豬扒炸得香口, 外表好靚, 但食落去發覺好乾, 比較硬身, 飯係普通米混左日本米, 口感怪怪的, 但湯烏冬好滑, 口感煙un, 有水準!!個炸豆腐有四舊, 係用百福豆腐整的, 味道ok, 亦唔會炸得太老, 但係脆醬炸粉太厚, 影響咬下去的感覺整體食物水準唔高, 服務亦只係一般, 而且成日有幾隻不知名的蟲仔係度飛來飛去, 影響食欲, 埋單連加一$191.4, 短期應該唔會再來!!

豬骨湯底點解咁嘅色??
外表幾好
裡面好乾