2024-06-01
呢間拉麵開業都有一段時間, 終於有時間去食! 黃埔都多好野食, 但呢間真係幾出色, 對拉麵冇乜特別喜好既我都忍唔住要讚一讚!! 😍😍Lunch set抵食,$138有三款前菜+自款兩款串燒+自款拉麵👍🏻👍🏻👍🏻1. 前菜: 雞肝多士、枝豆春卷、麥粒味噌青瓜前菜唔算特別,但勝在樣樣都有得食,唔洗揀,以清新為主,唔會好咸/重口味!2. 串燒: 蟹肉牡蠣+$2、雞腎蟹肉牡蠣蟹肉份量都幾多, 蠔都炸都好香脆, 放左一陣未食, 隻蠔都仲熱, 但蠔味唔算重, 但性價比高!雞腎就不過不失啦。3. 虎蝦濃湯拉麵+$50湯底超級濃郁!一飲就有濃濃既蝦味!個湯係濃到好似撈麵汁咁!完全冇誇張成份!但食完唔會覺得好口渴。雖然成碗麵得一隻蝦,但隻蝦好大隻!而且仲要滿滿既櫻花蝦包住隻虎蝦🦐🦐🦐絕對滿足到鐘意食蝦既朋友呀!(以上價錢未計加一服務費)利申:並冇任何試食活動/優惠!全部正價!(按餐廳MENU上價格付款)
1. 前菜: 雞肝多士、枝豆春卷、麥粒味噌青瓜
2. 串燒: 蟹肉牡蠣+$2、雞腎
3. 虎蝦濃湯拉麵+$50
(以上價錢未計加一服務費)