📍#星怡 (黃大仙)黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖♡人均消費: $410 @ 2🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺位於現崇山G層有間露天餐廳,整體來講乾淨企理,露天都幾好feel,所以一直都幾想試~ ❣️#新加坡海南雞飯💰 $88星馬菜餐廳,反而星馬菜較一般,海南雞上枱個色澤有點微黑,食落口雞肉較韌,味道偏鹹,比較似豉油雞😉旁邊個湯都比較油。❣#馬拉盞炒通菜💰 $78份量夠多,而味道偏鹹 ~❣️#南洋咖吔多士💰 $48算係最冇得出錯嘅一樣嘢~ 多士脆口,中間層牛油夠厚 ❣#鹹蛋黃炸魚皮💰 $48炸魚皮口感幾脆口,但炸得唔夠乾身,鹹蛋黃同炸魚皮未係好融入到~❣️#美祿恐龍💰 $33賣相幾好,上面加咗啲美祿波波,係細個食早餐嘅回憶~ 但係朱古力味比較淡~❣#卡邦尼意粉💰呢間星馬菜好得意,除左星馬菜仲有西餐食,因為主打係星馬菜,所以我哋只係叫咗佢一份卡邦尼意粉試吓~ 估唔到呢個意粉最正常🤣 味道都算幾濃郁~ 🍝🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

📍#星怡 (黃大仙)
黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖

♡人均消費: $410 @ 2

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

❣️#新加坡海南雞飯💰 $88

❣#馬拉盞炒通菜💰 $78
份量夠多,而味道偏鹹 ~

❣️#南洋咖吔多士💰 $48
算係最冇得出錯嘅一樣嘢~ 多士脆口,中間層牛油夠厚

❣#鹹蛋黃炸魚皮💰 $48

❣️#美祿恐龍💰 $33