2022-08-10 404 瀏覽
🔹旺角// Lamlam脷 Lamlamli Bakery 🔹人均約$40🔹🎀旺角彌敦道691-697號永如大廈3樓697室▫️美綠脆脆千層蛋糕 $36千層蛋糕係lamlamli 最出名架🥰美祿脆脆係比較甜同埋入面有一粒粒脆脆好好咬口架😋如果唔鐘意食甜可以揀伯爵茶或者其他口味!美祿脆脆係比較流架!👶🏻▪️抹茶巴斯克芝士蛋糕 $44最近好興巴斯克蛋糕,之前試過原味,但覺得抹茶味更加好食🍵食落勁重抹茶味🙊🙊🥰唔想成日咁dry食原味可以試吓😛🔹好飽評語以前開係太子細舖只有兩至三人位置嘅高枱,而家細舖轉大舖🏪旺角呢間位置比以前大咗好多,起碼都有幾張四人枱🤣旺角行行吓想食件cake嘅時候都可以上去試吓😋性價比非常高平過Lady M成倍🤣🤣個人非常推介焙茶👍🏼👍🏼由於食過太多次所以今次冇食到🤣朋友生日必備蛋糕!整件蛋糕嘅話要提前購買,即時walk-in 淨係買到切件㗎咋!💛💛🧠回頭指數:9️⃣🧏🏻‍♀️打卡港女:5️⃣🌬冷氣溫度:7️⃣🚽廁所評價:⏹🧾性價比呢:9️⃣
🎀旺角彌敦道691-697號永如大廈3樓697室

▫️美綠脆脆千層蛋糕 $36