餐廳: 地道館車仔麵
資訊:

2020-06-04 399 瀏覽
喺何文田餐廳冇咩選擇,有搵間黃店更加難上加難,所以呢間喺愛民邨嘅車仔麵己經成為我地其中一個飯堂~平時啲車仔麵會食唔飽,呢間車仔麵夠足料!雖然唔算平,$43三餸包熱飲,但味道真係唔錯,佢個油麵好食,唔會煮到"林"哂,碗麵仲送條生菜如果食得少少辣會推薦秘製汁湯底,甜甜地少少辣,好正!佢啲餸都唔少,特別鍾意佢嘅咖哩魷魚、豬皮、冬菇~咖哩魷魚唔會硬;豬皮係辣嘅,好入味;冬菇甜甜地,配秘製汁一流佢杯熱奶茶都唔錯,係屬於偏向茶味少奶味嘅奶茶,不過凍奶茶走甜未做到完全唔甜⋯⋯同埋冷氣唔太夠,夏天食可能會有啲熱
平時啲車仔麵會食唔飽,呢間車仔麵夠足料!
車仔麵

如果食得少少辣會推薦秘製汁湯底,甜甜地少少辣,好正!
佢啲餸都唔少,特別鍾意佢嘅咖哩魷魚、豬皮、冬菇~

同埋冷氣唔太夠,夏天食可能會有啲熱
2020-06-02
10 分鐘 (堂食)
車仔麵
  • 咖哩魷魚,豬皮,冬菇