2025-02-03 224 瀏覽
黃竹坑新開嘅呢間韓式燒肉店真係好高質平時都冇行開呢個商場見到新開又有新餐廳就試吓呢間嘅燒肉又幾正宗 而且定位又唔算太貴海鮮•濟州活鰻魚平時食開活鰻魚都好貴,呢度成嚿活鰻魚都係$300內都真係幾抵食而且仲要有人幫你燒埋控制好火候加埋個醬汁真係超正食落去超級彈牙!同其他地方食嘅鰻魚 真心有分別燒肉•水果醬油雞頸肉•宮•牛盛和牛肋眼上蓋|和牛牛肋肉|極上牛小排|和牛外裙肉|稀少和牛三筋肉雞頸肉配咗水果醬汁甜甜地又幾好食而且攞嚟送飯啱晒成個牛肉套餐有五款肉每一款都幾有口感,我自己就最鍾意食極上牛小排入口軟滑!同埋呢個份量兩個人食真係啱啱好唔會太飽主食•神仙雪濃湯•韓牛泡菜炒飯☃️喺咁凍嘅天氣食個雪濃湯真係好正熱辣辣又有菜又有肉飲埋湯暖笠笠加埋個韓式白飯🐮之後仲叫多咗一個泡菜炒飯 又係幾有驚喜雖然泡菜炒飯比較油 但係成個口感好豐富辣辣地加埋泡菜好正🇰🇷飲品•西柚乳酸梳打•青瓜青檸梳打食咁多燒肉真係好需要清新嘅嘢飲呢兩款梳打都勁Fresh青瓜青檸係必叫!
黃竹坑新開嘅呢間韓式燒肉店真係好高質

飲品
•西柚乳酸梳打
•青瓜青檸梳打
食咁多燒肉真係好需要清新嘅嘢飲
呢兩款梳打都勁Fresh青瓜青檸係必叫!