2020-11-10 21 瀏覽
之前喺新加坡轉機嘅時候已經知道呢個品牌,可惜嗰陣搵極都搵唔到😢 點知竟然俾我係尖沙咀見到🤩分店好似仲係近期先開架🥳呢款黑松露薯片黎自新加坡,純手工製造🇸🇬🥰Aromatruffle薯片($69)今次試咗原味同埋蜜糖芥末味😋 一打開包裝,啲黑松露味即刻湧晒出嚟,真係好好好好香濃🤤 如果你係黑松露粉絲嘅話,一定唔可以錯過️‼️🤩 薯片口感好香脆,食下食下不知不覺就食晒成包😳 波浪紋嘅薯片仲可以完美地扣住晒所有黑松露粉🤩 蜜糖芥末味比原味更香甜,不過我都係鍾意原味多啲😝黑松露味道更加突出!薯片包裝係密實zip袋設計,食唔晒都可以留返下次食🥳 雖然定價比平時薯片高,不過真係好食😋試吓無妨!-Aroma Truffle (尖沙咀)📍尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3212號舖抵食指數:😚😚😚😚/5舔舔脷指數:😚😚😚😚😚😚😚/5

Aromatruffle薯片($69)

Aroma Truffle (尖沙咀)
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3212號舖

抵食指數:😚😚😚😚/5