2022-09-05
識食一定係黎食lunch,性價比高晚餐太太太多了!👍🏻👍🏻👍🏻一份主菜包餐湯、黑糖麵包、凍/熱飲:🌽餐湯(4/5):粟米忌廉湯,味道好濃厚,好好飲🥖黑糖包(5/5):絕對系黎食outback既重點,甜甜的黑糖味加上麵包夠熱融化舊cream cheese,仲可以無限任添任食,真係無得輸👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🥤飲品:叫了凍咖啡跟凍檸茶正常水準,覺得咖啡不落奶就咁齋啡會比較好飲。但取勝之處係可以添飲嫁!㊙️澳坊芝士漢堡🍔🍟 $98(3.5/5)The Outback Cheeseburger🍔漢堡的size一般不會很大個,但兩個人share一個食都是可以的。中意入面有放酸瓜好解膩🥒,亦有一細兜醃過的菜加小紅莓乾🥗,都幾好食😆🍟薯條比較一般般,不夠熱有點似返炸過的🫢👎🏻芝士白汁燒蝦寬麵🍤🍝 $128(3.5/5)Toowooba Pasta🦐蝦都算幾多同夠大隻👍🏻寬麵軟硬適中,白汁食得多會有點膩😂不過我都幾中意食㊙️普通會員都有9折嫁(即係不用加一👍🏻)記得去之前download app申請會員啊!😬😬
一份主菜包餐湯、黑糖麵包、凍/熱飲:
🌽餐湯(4/5):粟米忌廉湯,味道好濃厚,好好飲
澳坊芝士漢堡🍔🍟 $98(3.5/5)
The Outback Cheeseburger
🍟薯條比較一般般,不夠熱有點似返炸過的🫢👎🏻
芝士白汁燒蝦寬麵🍤🍝 $128(3.5/5)
Toowooba Pasta
🦐蝦都算幾多同夠大隻👍🏻寬麵軟硬適中,白汁食得多會有點膩😂不過我都幾中意食 ㊙️普通會員都有9折嫁(即係不用加一👍🏻)記得去之前download app申請會員啊!😬😬