#乜乜飲食日記 🔺適合2-4人🔺餐廳氣氛唔錯 初次見面嘅飯局都啱🔺打卡一流 🔺background music好多元化🔺野食夠大份share最啱———————————————「黑膠碟配靚音響另有一番風味 聽著聽著 無歌詞都會醉🍊」———————————————上次去係星期五的晚上,10pm左右有位DJ現場播自己喜歡嘅黑膠碟,每隻音樂都有唔同嘅曲風,好有趣☺️仲要行「朝啡夕酒」模式,啡迷、酒迷、音樂迷都啱😮🍊Parma Ham Mixed Green Salad $178》好鐘意依個沙律!材料豐富,有無花果、楓糖果仁粒,酸酸甜甜開胃得黎唔會太草青,而且份量好多,二至四人食都夠~🍊Bake cheese and bacon chicken roll $218》Baked cheese應該點都好食,但雞肉唔係鮮嫩感覺、好似同芝士溝埋少少黏口,又覺得一般🍊Slow cooked Oxtail Orecchiette $168》個粉好惹味,煙韌適中,煮得好到位,牛尾都好好食~只係食沙律食得太飽食唔哂🫢後記:🔹想入會拎優惠的話要問清楚先好join, 有啲迎新discount都係一至四可以用。join
———————————————
「黑膠碟配靚音響另有一番風味 聽著聽著 無歌詞都會醉🍊」
———————————————

Parma Ham Mixed Green Salad

Baked  Cheese  &  Bacon  Chicken  Roll

後記:
🔹想入會拎優惠的話要問清楚先好join, 有啲迎新discount都係一至四可以用。join咗用唔到會好sad架

回頭率:🍊🍊🍊🍊/5
消費:每位$2-300+
…………………………………………
Mercury recalls by lost star
🍊 銅鑼灣百德新街51號華爾大廈地下A號舖
…………………………………………
#乜乜銅鑼灣 #mug4fun #銅鑼灣美食 #黑膠碟 #黑膠唱片
2024-01-02
Parma Ham Mixed Green Salad
  • Parma  Ham  Mixed  Green  Salad
  • 慢煮牛尾蕃茄貓耳朵粉