2022-12-19 262 瀏覽
𝖢𝗈𝗁𝖾𝖾 | 𝖥𝖺𝗇𝗅𝗂𝗇𝗀 🥯貝果配自家製火腿忌廉芝士*tea set + 伯爵茶(熱)Bagel配既火腿忌廉芝士醬鹹香味濃好好吃💗如果可以好似單點bagel咁配上沙律會更好🙌可能因為系下午茶既緣固所以比較細份,如果肚餓建議早啲去食lunch set或叫多少少野😉伯爵茶茶味香濃🌱唔知飲完之後可唔可以refill熱水呢~(下次去問下😂),但自己飲完之後加左室溫水都仲可以泡出茶味🪄4/5 $62🥯貝果/酸種包及雜菜沙律今次叫左小龍蝦沙律牛油果三文魚籽bagel🦞沙律汁揀左日式芝麻沙律醬🥗成個餐都好好吃!牛油果值得一讚系熟度啱啱好,唔會太生唔熟🥑應該系為左去腥,所以加左少少wasabi味,唔辣既,系食到浸味,但自己就一般般🙊所以評9分如果你ok wasabi浸味都幾推薦去試下~我既話下次就試下其他款😽🪄4/5 $98☕️Black Sesame Latte *黑芝麻拿鐵(熱)黑芝麻世一🫡而依杯系我暫時飲過最濃既黑芝麻拿鐵!🥹💗 🪄5/5 $38🍰日式麻糬卷蛋糕 伯爵茶味蛋糕好鬆軟濕潤,cream好濃茶味,麻糬口感好,但如果可以多少少麻糬會更好😺🪄4/5 $48
𝖢𝗈𝗁𝖾𝖾 | 𝖥𝖺𝗇𝗅𝗂𝗇𝗀

🥯貝果配自家製火腿忌廉芝士
*tea set + 伯爵茶(熱)
Bagel配既火腿忌廉芝士醬鹹香味濃好好吃💗
如果可以好似單點bagel咁配上沙律會更好🙌
🪄4/5 $62

🥯貝果/酸種包及雜菜沙律
牛油果值得一讚系熟度啱啱好,唔會太生唔熟🥑
🪄4/5 $98

黑芝麻世一🫡而依杯系我暫時飲過最濃既黑芝麻拿鐵!🥹💗