作為街坊得閒總會去幫襯買下嘢食,唔知係唔係因為我大多數都係買$20魚蛋所以黑髮冬菇頭阿嬸長期都冇好面色俾我睇。但衰在呢間係陳皮魚蛋我又鐘意,所以佢每次俾面色我睇我都安慰自己小食舖係咁㗎啦想要求啲咩好態度。直到今日我真係忍無可忍,夜晚大概21:20左右我都知當時多客所以我企去右手邊等佢叫我俾錢。然後佢收完我左手邊個客錢之後就唔理我包嘢俾其他客,都唔緊要。跟住佢叫號,排我後面既男人上前黎攞我下意識都讓一讓,冬菇頭阿嬸突然大聲對住我講:阿姨你借借啦。我心諗WT*?我先三十歲人俾個年約五六十既阿嬸叫我阿姨?姐你話如果係個二十歲左右既咁叫我我都算啦。個樣好似我殺左你全家咁而家咩事啊?真係再好食既陳皮魚蛋我都唔會再幫襯。真係火都黎,我每次買嘢都唔該前唔該後,有病就去睇啦。