2021-05-10
🌕Hello我係Moon🌕除咗日式同埋韓式都有放題之外,而家連中式食物都可以加入左放題元素,😍點心放題既有特色而且有保留左傳統,而且亦都有慢慢嘆茶變到戰鬥格,🥰不過主角依然都保持上承嘅質素💕以下就有幾款點心係經過我篩選出嚟覺得最好味嗰幾款🤪天津九不理,😜每一粒都包含着大量嘅餡,除咗晶瑩剔透之外更加係好似一個大禮包咁樣。😌食材當然要新鮮,每隻蝦都大大嚿,夠晒肉地又新鮮😋鮮蝦燒賣王,😊作為點心必要嘅常客,係我角度好嘅燒賣就要包含幾乎零肥肉嘅感覺。😇非常驚喜除咗有蝦之外入面包住嘅有冬菇同埋豬肉呢啲比較新鮮而且滋味嘅配搭,加咗冬菇之後整體就減少左純豬肉嘅過度肉味,🤣從而就中和到各方嘅味道可以連繫埋一齊。😎另外仲有各樣炸物、🤩例如春卷同埋炸雲吞亦都係新鮮製造冇購食到嘅係熱辣辣並非一早預熱。😤呢一度其實仲可以要買火鍋放題㗎,😳同樣都係超值嘅價錢,😛但千祈唔好以為品質一般,😙連每一碟牛肉都即叫即切夠晒血色,就知道對食物嘅要求唔會隨着選擇多而降低左。 🤪一個價錢可以享受到兩種放題,😍食點心亦都唔再區限於只有朝頭早先可以做嘅事😌🌕最後MoonMoon真係好滿意依度呀🌕
鮮蝦燒賣王, 😊作為點心必要嘅常客,係我角度好嘅燒賣就要包含幾乎零肥肉嘅感覺。😇非常驚喜除咗有蝦之外入面包住嘅有冬菇同埋豬肉呢啲比較新鮮而且滋味嘅配搭,加咗冬菇之後整體就減少左純豬肉嘅過度肉味,🤣從而就中和到各方嘅味道可以連繫埋一齊。😎
🌕最後MoonMoon真係好滿意依度呀🌕