2012-05-31
星期日~~一家大細家庭樂~~晨早頭場當然去醫肚先LA!!!去左屋企附近酒店間中菜歎早茶,話就話早茶la...都成11點幾12點了!!!WAKKAKA好!先黎頭盤先 !接力人人飲茶一定叫的!鹹水角加左帶子更加香WO~~帶子又幾大粒~0岩曬我呢D無炸不歡的人!必食!My dad 唔夠飽~~整左籠叉燒包俾佢!!點知佢一個人真係食曬WO~佢話又香又鬆軟!!食下食下食曬成籠~!.....=.='''''''到Last item la.....wa!wa!呢個勁la!!!!!D海鮮放上原個椰青內煮~有D 似越南風味~不過又帶點中式味道。老媽子連椰肉都(挖)埋出黎食TIM AR~~正到無Y~!!!!總括呢間中菜D點心係水準之作!!我一定再encore!!!!
晨早頭場當然去醫肚先LA!!!
好!先黎頭盤先 ! 接力人人飲茶一定叫的! 鹹水角加左帶子更加香WO~~帶子又幾大粒~0岩曬我呢D無炸不歡的人!必食! My dad 唔夠飽~~整左籠叉燒包俾佢!!點知佢一個人真係食曬WO~
到Last item la.....wa!wa!呢個勁la!!!!! D海鮮放上原個椰青內煮~有D 似越南風味~不過又帶點中式味道。