2013-04-28
這間野真係如其它人食評一樣得個'差'字,一山還有一山低,未食果如此差及難食。買左佢既團購,做得咁差真係都好少有架!首先開門時間不定,有兩次週日一點幾去到仲係鐵閘未開,閒日已經收7點鬼咁早,連週末都唔方便一下人,午餐時都未開門!仲死撐話唔係!第二差係食物,團購餐有一個自選包可選牛肉或蔬菜潛艇,有飲品,沙律及甜品。其所為招牌菜既潛艇真係把鬼,隻包又泠又㪚,選牛肉還好,令一款蔬菜真係仲難食,還有外賣熱飲竟然冇糖包,又佢地唔會提你自己去加糖,有次外賣發現冇糖....唉第三差係service今天下午5點去到佢地話乜包都冇喇,叫我加十蚊換令外一款餐,配牛肉飯,心䭃d野咁差唔方好食但唔想再走多一轉所以換了,最極品係熱檸水得一片lemon,cheap到冇朋友之餘又continue冇糖包! 仲要話轉檸水要加多2蚊,比一片咁大把lemon! 還有一件的式cheese cake真係笑死人,一吋x半吋既size,咁都比得人既細粒到吖叫cheese bite 好過啦!Anyway no next time. 各位千奇唔好唔信。地點難找,遲開早收。食物奇差,服務難頂!