朋友介紹🚇銅鑼灣呢間串揚居酒屋🏮,話佢食物質數唔錯,風味地道🇯🇵,我去到亦都見到有唔少🗾日本人幫襯。呢度除咗有各式清酒🍶,仲有生啤同埋多款🍹特飲,信洲蘋果🍎梳打酸甜開胃,完熟水蜜桃🍑梳打係原裝日本🇯🇵進口,十分之香甜。🦞龍蝦刺身好鮮味😋,入口啖啖肉又爽又甜🥰。鹽燒🔥牛舌心同埋炸秘制Juicy香脆🐓雞翼都係店主推介,牛舌心👅超腍滑好鬆化,雞翼用咗少少🤏炸漿炸過,外殼勁香脆🤩,入面仲係十分之 juicy 香滑。汁燒🇯🇵日本雞肝,入口粉嫩好🤤甘香,燒牛肉🐂金菇卷火喉啱啱好,而且咁啱做緊🎊優惠,串燒第二串半,幾💰抵食。串揚係呢度嘅👍主打,款式亦都唔少,我哋揀咗🐔雞胸軟骨串揚、🐖豚肉秋葵卷串揚同埋黑豚肉🐷五花串揚,全部都好高質😍香口美味,我尤其欣賞佢哋自家製嘅🌶️辣沙律醬,惹味香甜好啱我口味😋!燒日本蠔🦪火喉控制得啱啱好☺️,所以入口超級鮮甜嫩滑🤤,充滿蠔味!喜之次🐟一夜干大大條,鹹香十足😊,肉質嫩滑彈牙,😋鮮味濃郁好好味!

🦞龍蝦刺身好鮮味😋,入口啖啖肉又爽又甜🥰。