2024-11-27
今日去接老公放工,老公話帶我去龍門居搵好嘢食,佢帶咗我去呢間有間煎餅,原來佢嘅煎餅果子好出名,梗係要試吓👍✨煎餅果子煎餅果子本身包雞蛋薄脆同西生菜,可以揀香辣醬或者沙律醬,仲有多款配料可以俾你選擇加配菜,今次我揀咗豬頸肉同肉鬆👍估唔到個煎餅果子咁大件,皮薄餡多,食落去好鬆脆,一個女仔係食唔晒,好彩有老公share👍✨鴨屎香手打檸檬茶呢度嘅鴨屎香手打檸檬茶都幾好飲,酸酸甜甜,拍得店住專門店!食煎餅果子配埋手打檸檬茶,好正👍✨桂花河粉布甸碗超級推薦大家試吓呢碗桂花河粉布甸碗,個賣相好靚,另外有包椰子奶,俾你食時先加落去👍要讚一讚佢嘅布甸,質感軟綿,又好濃郁,另外河粉都好滑,好清新,完全唔會漏👍仲有好多小丸子,多重口感👍大家經過龍門居,一定要試吓👍👍👍
✨煎餅果子
✨鴨屎香手打檸檬茶
✨桂花河粉布甸碗
大家經過龍門居,一定要試吓👍👍👍