2024-11-08
龍鳳呈祥火鍋雞煲真係一個唔錯嘅選擇👍🏻呢度嘅雞煲香氣四溢😍湯底濃郁 尤其係佢哋用嘅香料,令人一試難忘😍環境方面 適合同朋友或者家人一齊聚會 服務員態度友善✨點嘢都好快 無需等太耐👍如果你鍾意火鍋同雞煲 龍鳳呈祥真係值得一試‼️=====================Food list📌🍲✨日本廣島蠔雞煲 呢個雞煲真係好特別 廣島蠔新鮮又鮮味 配合嫩滑嘅雞肉🤩湯汁濃郁 仲有海鮮嘅鮮味 唔會過於油膩‼️🍲✨龍鳳呈祥牛肉拼盤 牛肉拼盤一上桌就吸引咗我 肉質鮮嫩😋幾種唔同部位都有 咬落去唔柴 味道好濃郁❤️🍲✨即制回味五香肉丁餃 呢款餃子真係唔可以錯過 肉丁餃外皮薄 內餡多汁😋五香味道好突出 咬落去每一口都有驚喜🥳🍲✨龍鳳呈祥雜菜拼盤 呢個雜菜拼盤色彩繽紛 唔單止好睇 仲好健康💚各種新鮮蔬菜搭配得宜🤗🍲✨Hoegaarden 清爽可口 啤酒花香味淡雅 飲落去唔會覺得膩🥳🍲✨自家製陳年鹹檸Zero 呢杯鹹檸Zero真係好特別 鹹檸味道濃厚 清新又解渴😍•••••••••••••••••••••••••••••🍽️ 龍鳳呈祥火鍋雞煲 📍 尖沙咀加拿芬道16號金輝大廈2樓舖••••••••••••••••
如果你鍾意火鍋同雞煲 龍鳳呈祥真係值得一試‼️
=====================
Food list📌
•••••••••••••••••••••••••••••
🍽️ 龍鳳呈祥火鍋雞煲
📍 尖沙咀加拿芬道16號金輝大廈2樓舖
•••••••••••••••••••••••••••••
#主題餐廳 #香港美食 #香港探店 #香港旅游攻略 #慢活 #主题餐厅 #香港美食推荐 #香港打卡 #香港好去處 #食好西 #香港打卡餐廳 #香港美食 #香港西餐廳 #西餐廳 #美食店 #香港必食餐廳