2017-06-01 252 瀏覽
湄南·本身對呢間野都幾大期望,點知係失望多啲😌✨珍寶大頭蝦粉絲鍋 hkd 218 個人覺得好一般..佢啲湯好油而且唔濃味,粉絲一大pat冇咩特色,唯一加分既係啲蝦都算多,有4大隻😄不過真係完全唔值218呢個價✨越式炒金邊粉 hkd78 可能因為我自己好中意食金邊粉,呢個係粉得幾好既😳甜甜地都幾夠獲味,仲會有啲海鮮係入面,ok既😉✨越式炸蝦餅 hkd58 呢個真係👎🏾👎🏾本身諗住佢啲蝦餅係一舊舊,點知就切到簿一簿好似食緊 魚片頭咁🙄係有蝦味但完全唔係蝦餅個回事囉😌✨湄南軟殼蟹米紙餅 hkd68呢個都係👎🏾賣相唔令之魚,仲要係難食個重。完全食唔出係軟殻蟹😳真係black list得✨馬拉盞炒通菜 hkd68 呢個都好啲,夠味既都好味既,不過真係太多油啦⋯⋯食都唔敢食得多,想試呢間既大家要三思諗諗佢啦🌚華田熱潮依然咁🔥呢間餐廳係popwalk新開既湄南,食泰國野多🌚menu上雖然冇必飲既龍眼冰,但就有呢個脆爆華田😂其實飲落話淡唔淡,但就好似冇乜華田味咁,而且啲脆脆勁小😩根本飲唔到就溶晒...唔可以話佢照騙,但我真係唔會再食呢間😌
湄南·本身對呢間野都幾大期望,點知係失望多啲😌
✨湄南軟殼蟹米紙餅 hkd68