2018-05-04 145 瀏覽
呢間餐廳用魔法做主題,門口仲有得著魔法袍cosplay影相,幾得意😆😆佢啲野食質素都唔錯~主要有兩個set,一個係雞肉為主,另一個就海鮮為主😋雞肉set(Narnia) 叫左3個course,海鮮set(Atlantics) 就叫左5個course😜最後我地兩個食到捧著個肚走🤣🤪.Narnia Set🐓#西班牙鬆脆包配鵝肉醬個包好鬆脆,口感似餅乾多過包😂上面嘅鵝肉醬勁香,呢個前菜好推介😝.#慢煮法國黃雞胸🐔雞胸用慢煮手法黎整,肉質夠滑又鎖到肉汁🤤隔離伴碟嘅薯茸好creamy,夾埋一齊食好正呀!.#焙茶芝士餅呢個芝士餅都好推介☺️焙茶味好濃,加埋特製嘅洛神花汁,酸酸地咁,令到成件cake唔會咁漏😋👍🏻.Atlantics Set🐟#馬賽海鮮湯呢個湯好足料呀,有青口、魚、蜆同薯仔等等🤩飲落好有鮮味,不過有啲咸架😛.#白酒忌廉汁藍青口意粉🍝青口都幾大隻,有好濃嘅白酒味,忌廉汁夠creamy,唔錯~.#慢煮野生灰鯛魚🐟上菜個陣已經聞到好香~魚皮煎得香脆,啲肉都幾滑嘅,不過加返多啲調味會好啲,略嫌味道太淡!條魚下面仲有啲藜麥架,好健康,不過唔係好啱我口味🙈.整體黎講比較鍾意Narnia Set🐔多
Narnia Set🐓
#西班牙鬆脆包配鵝肉醬
#慢煮法國黃雞胸🐔
#焙茶芝士餅
Atlantics Set🐟
#馬賽海鮮湯
#白酒忌廉汁藍青口意粉🍝
青口都幾大隻,有好濃嘅白酒味,忌廉汁夠creamy,唔錯~
#慢煮野生灰鯛魚🐟
整體黎講比較鍾意Narnia Set🐔多啲,下次如果再黎一定會叫5 course黎試🙈☺️
Atlantics set (5 course) $480
Narnia set (3 courses) $310
推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5👍🏻為滿分)
地址:尖沙咀金巴利道40號MW Plaza 1樓